Hoe kunt u meehelpen met het ontwikkelingsproject Nooit meer Honger?


Ons doel is een einde maken aan de honger van de mensen in Ukunda in Kenia. We hebben al veel bereikt en willen dit blijven uitbreiden, dat kan alleen met jouw hulp. Wat wordt van jou verwacht om dit project te laten slagen. Slechts 50 cent per maand. Inderdaad maar 50 cent per maand. Hoe kan dat? Bij ons gaat al het gedoneerde geld ook daadwerkelijk naar het doel. Hierdoor kunnen we met minder geld meer bereiken. Daarnaast willen we het doneren laagdrempelig houden, zodat een ieder die wil helpen, ook echt kan helpen.

 

Waaraan wordt jouw donatie besteed?

Met jouw hulp kunnen we meer grond kopen om uit te breiden, maar ook om tuingereedschap te kopen, om een water systeem te realiseren en om mensen die er werken te betalen, om verder te bouwen aan verschillende projecten. Via de facebook groep worden er regelmatig Tikkies gedeeld voor specifieke projecten. Algemene donaties worden gebruikt voor lonen, eventuele bouwmaterialen, het inkopen van voedsel etc. Mocht je een groter bedrag kunnen missen dan is het ook mogelijk om het schoolgeld voor een kind te sponsoren, hierover lees je meer op de pagina van het kind sponsor programma. Met dit project laten we zien dat honger altijd opgelost kan worden op de juiste manier en dat het wel mogelijk is om het leven van mensen voor generaties te veranderen.

We zijn een onderdeel van foundation black and white friends for life wellness center.

Bij donaties vermeld Nooit Meer Honger in de omschrijving.


Hoe kan je doneren?

Dat kan op drie verschillende manier. Je kan lid worden van onze Facebook groep Nooit Meer Honger, daar volg je niet alleen al onze updates, maar je kunt ook doneren via een Tikkie, maar ook via deze website kan je gemakkelijk een donatie doen via een Tikkie. Daarnaast kan je het geld overmaken naar ons rekening nummer. De laatste manier is doneren via paypall. Hieronder vind je de benodigde informatie per methode.

 

Bedankt voor je hulp, samen maken we de wereld een stukje mooier.

 

Wil je naast doneren ons ook helpen om meer mensen te bereiken. Deel onze website dan op jouw social media kanaal om anderen over ons te vertellen.  Gebruik de buttons aan de zijkant van de website om de website van Nooit meer Honger, direct te delen op jouw social media kanaal. Leuk als je daarbij verteld hoe je de stichting hebt leren kennen en waarom jij het deelt.


Doneren via Tikkie

In onze Facebookgroep plaatsen we met regelmaat een tikkie. Vind je het makkelijker om gewoon maandelijks een tikkie over te maken? Wordt dan lid van onze Facebook groep, in de groep kan je ook volgen hoe wij jouw geld besteden. We plaatsen wekelijks meerdere updates van onze activiteiten

 

Vanaf heden zullen we de link van de actieve tikkie ook op de website plaatsen. De huidige tikkie wordt gebruikt om geld in te zamelen voor landbouwgrond, zodat we meer eten zelf kunnen verbouwen en op die manier het gedoneerde geld nog beter kunnen benutten. Het bedrag van de tikkie kan je aanpassen door op het bedrag te klikken en het gewenste bedrag in te vullen.

Om op de hoogte te blijven van alle lopende projecten waar we geld voor inzamelen, adviseren wij om de facebook groep in de gaten te houden.

Doneer Hier via Tikkie


Rekeningnummer

Wil je een donatie overmaken via jouw bankrekening? Dan kan je onderstaande bank gegevens gebruiken. Vernoem hierbij dat de donatie is voor het Ontwikkelingsproject Nooit Meer Honger


T.N.V. Black and White Friends for Life,
NL65 INGB 000 649 45 52.
bic code INGBNL2A 


Doneren via PayPall

Wil je via PayPall doneren? Gebruik dan onderstaande naam voor de donatie en vermeld daarbij het Ontwikkelingsproject Nooit Meer Honger.

 

 

Paypal.me/blackwhitefriends


Onze gegevens

Telefoon school: +254 714 844 759
Telefoon Sociaal werk team in Ukunda,  +254 776 569 033
Telefoon Board Netherlands,  +316 446 888 71

Ingeschreven in het handelsregister te Rotterdam KvK-nummer: 72849851

BTW-nummer: 859259900

Ingeschreven in Kenia onder Stichtingsregistratienummer LSSS.MSAME.DN.42116.2017
Certificaatnummer 42116
Datum registratie, 12.06.2017 Sub County Kwale Devision Msambweni .