De vrijwilligers van Nooit Meer Honger

De Black and White Friends for Life Foundation zou niet kunnen bestaan door de inzet van de vrijwilligers van dit project. Door dat al onze vrijwilligers dit werk doen vanuit liefde en vanuit het gevoel om een goede verandering teweeg te brengen, kunnen de donaties besteed worden daar waar het nodig is.

Denk jij ook iets te kunnen betekenen of wil jij meer weten over de mogelijkheden om vrijwilliger te worden voor onze stichting? Lees dan verder onderaan de pagina voor meer informatie.

 

Graag stellen wij onze huidige vrijwilligers aan jullie voor.

De oprichters

De oprichters van foundation Black and White Friends for Life Gerrie Hijmans en Emma Hijmans. Beide zijn ze 6 dagen per week bezig voor het project.

Het Bestuur van Foundation Black and White Friends for Life

Celma Moret, Ambassadeur Sponsorkinderen

Lucia Godschalk, Ambassadeur Nooit Meer Honger

Mascha Schaafsma, Ambassadeur School

Jan van Leeuwen, Ambassadeur School

Mello Ludo Stam, Ambassadeur Voedsel

Rudolf Penninkhof, Ambassadeur gezondheid

Brenda Bonte
Website, fotografie en marketing.Op zoek naar vrijwilliger werk of een stageplek?

 

Wil je graag als vrijwilliger in Kenia meedraaien met Nooit Meer Honger? dat kan! Geef aan bij welk project je graag wil helpen. Je kunt in contact met ons komen via Facebook. Wij belonen al onze vrijwilligers met een Certificaat van the Black and White Friends for life en uiteraard zal je beloont worden met een unieke ervaring binnen een liefdevolle organisatie.

 

Je zult verblijven in Konamusa vlak bij Ukunda. Het Pension waar je kan verblijven heet Last Moran, dit kunt u via ons boeken, de aanvraag dient minimaal 1 maand voor aankomst bij ons gedaan te worden. Last Moran beschikt over een eigen restaurant en bar.

 

Boekingen zijn alleen mogelijk voor een volle maand. Dus is uw verblijf korter dan betaald u toch een volle maand. Zonder ontbijt betaald u 300 euro per maand. Met ontbijt betaald u 450 euro. U wordt opgehaald van het vliegveld in Mombasa. De kosten hiervan zijn € 100.-

 

Als je bij ons stage loopt of vrijwilligers werk doet, dan vragen wij je om je aan de regels te houden binnen de foundation. Uiteraard ontvang je deze van ons als je contact met ons opneemt. Daarnaast ontvang je informatie over het project. Wij vragen je dit te lezen, zodat je alvast een beetje voorbereid bent. Daarnaast zullen wel een contract met je ondertekenen om de veiligheid van de kinderen, de lokale bevolking, die van jou en die van ons te waarborgen. Aan het einde van je periode krijg je een certificaat van ons.

 

Hieronder geven wij je een kleine impressie van de verblijfplaats gedurende jouw tijd in Ukunda, Kenia

Last Moran the residence of internship and volunteers, bar en restaurant aanwezig. Ook winkels voldoende. Last Moran ligt in Konamusa 2 kilometer van onze school, transport is aanwezig.