Onze sponsors

Ben jij een ondernemer en wil jij ook Sponsor worden?

Dat kan al vanaf 5 euro per maand!

Neem contact met ons op via facebook voor de mogelijkheden

Of lees onder aan de pagina verder over al onze sponsor mogelijkheden.


Kerk; Vrede met jou 

Adres De Groene Hoven, Koninginnenlaan 280,,, 7315 EE Apeldoorn, tel. 0619283468

TGH Textiel Groep

Kleding groothandel met een groot assortiment.

www.tgh.nl

African dream cottage

African Dream Cottage bied prachtige Accommodaties in Ukunda, Kenia, bekijk de website van African Dream Safaris & Cottages voor een impressie.

Jan Carel koster beeldhouwer

Maker van unieke multidimensionale beeldhouwwerken, neem een kijkje op de website van Beeldhouwer Jan Carel Koster voor een indruk van zijn bijzondere sculpturen en design objects. Uitermate geschikt voor High-End interieur.

Last Moran Bar and Restaurant

At Last Moran Bar and Restaurant you can enjoy local food in a scenic area.

roofing company MFGH DAK

+31 6 49600206

Groesbeek

beautiful person cards

Bij Mooi Mens Kaartjes kun je terecht voor prachtige en unieke mini kaartjes van gerecylced papier, zodat je altijd iets bij de hand hebt om te geven!


Ook sponsor worden voor Nooit Meer Honger?

Pakket 1: lets keep it small.

€5,- per maand: een link met foto op onze website.

Pakket 2: we do a bit more

€10,- per maand: een link met foto op onze website, plus maandelijks een tag met andere sponsors op facebook.

Pakket 3: Well come on

€15:  een link met foto op onze website, plus maandelijks een tag met andere sponsors op facebook. Daarnaast bedanken we je bedrijf in een half jaarlijks blogpost.

Pakket 4: big spender!

€100,- per maand: een link op onze website met foto + maandelijks een voedsel uitdeel actie in Ukunda uit naam van jouw bedrijf. Uiteraard delen we deze actie ook op facebook met vernoeming naar jullie bedrijf. Daarnaast vernoemen we je bedrijf met link in een blogpost gezamelijk met andere big spenders.

Pakket 5: Big spender ultra! €150: een link op onze website met foto + maandelijks een voedsel uitdeel actie in Ukunda uit naam van jouw bedrijf. Uiteraard delen we deze actie ook op facebook met vernoeming naar jullie bedrijf en een link naar een blogpost over deze voedsel uitdeel actie met daarbij de optie om zelf tekst aan te dragen om te motiveren waarom jullie het belangrijk vinden om te helpen als bedrijf.

 

Optioneel: Naast de pakketten is er altijd de mogelijkheid om eenmalig een voedsel uitdeel actie te doen uit naam van jouw bedrijf met vernoeming op facebook. In dit geval is de maand waarin je de voedsel uitdeel actie sponsort de link al inbegrepen. Daarna betaal je weer 5 euro per maand voor je pakket 1 of 10 euro voor pakket 2.