Op het Blog van Nooit Meer Honger vind je alle belangrijke updates, maar daarnaast ook meer achtergrond informatie over de Stichting en de vrijwilligers!

Nieuwe Mijlpaal; watervoorziening in Ukunda

Dit jaar heeft Nooit Meer honger landbouw grond aangekocht. Inmiddels wordt er al volop gegeten van de oogst van het land. Echter is het nu regenseizoen, waar het voedsel de mogelijkheid heeft om te groeien. Om te zorgen dat er het hele jaar door voedsel verbouwt kan worden is water een cruciaal element. Daarom is er geld ingezameld om te boren naar water en daarbij een watertoren te bouwen.

Lees meer »

Begin van de bouw van kerk van Jan van Leeuwen

In Juni 2022 is er begonnen met de bouw van de kerk van Jan van Leeuwen. De kerk zal een veilig gebouw worden. Een plek waar iedereen welkom is en zijn of haar verdriet maar ook vreugde mag delen. Een plek waar mensen te bezinning kunnen komen en kunnen genieten van een vreedzame plek; aldus Jan van Leeuwen.

Lees meer »

De bijzonder verhalen van een liefdevol mens; Gerrie Hijmans;

Gerrie Hijmans, de oprichter van Nooit Meer Honger is een uniek persoon, met een liefdevol hart. Als iemand hulp nodig heeft kijkt hij niet weg, maar komt hij in actie en helpt hij het persoon. Soms is het relatief makkelijk om iemand te helpen, soms een stuk moeilijker, maar altijd geeft Gerrie Hijmans zich volledig om een ander te helpen. Graag delen we een aantal van deze verhalen met jullie, zodat jullie iets meer te weten komen achter de bijzondere man die dit project heeft opgezet en daarmee vele mensen een kans geeft op een betere toekomst.

Lees meer »

€400,- opgehaald via elevate foundation

In de maand van Maart 2022 heeft Elevate foundation geld ingezameld voor Black and White Friends for Life. Elevate Foundation is een organisatie die kleinschalige projecten helpt door donaties op te halen voor de door hun geselecteerde projecten. Met deze actie is in totaal 400 euro opgehaald voor ons project.

Lees meer »