€400,- opgehaald via elevate foundation

Gepubliceerd op 21 april 2022 om 21:52

In de maand van Maart 2022 heeft Elevate foundation geld ingezameld voor Black and White Friends for Life. Elevate Foundation is een organisatie die kleinschalige projecten helpt door donaties op te halen voor de door hun geselecteerde projecten. Met deze actie is in totaal 400 euro opgehaald voor ons project.

 

Het geld is gebruikt om een deel van het dak van 2 nieuwe klaslokalen te bekostigen. Dit had op dat moment de hoogste prioriteit omdat het nieuwe schooljaar bijna zou starten. Black and White Academy heeft mede hierdoor het lokaal op tijd af kunnen maken. Hierdoor kan de groep die moest door stromen naar de 3e klas bij ons naar school blijven gaan. Wij zijn erg dankbaar dat mede hierdoor het dak op tijd af is.

 

Ook zijn wij onze donateurs dankbaar, mede door donaties kunnen we groeien en daarmee steeds meer mensen helpen, maar daarnaast kunnen we hierdoor ook met lagere kosten meer waar maken. Alleen door de hulp van velen kunnen wij groeien en daarom zijn wij dankbaar voor elke euro die wij ontvangen.

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.